לא פונים לבית המשפט טרם מיצוי הליכים

  • אני אשמח לעזרה ממך
    מלאך | 12/12/2009 17:44

    אני אשמח לקבל ממך הסבר איך לכתוב עתירה נגד שב"ס בגין דליפת מידע.אני הגשתי שלשום תלונה במשטרה נגד שב"ס וידוע לי שהתלונה תועבר ליח"ס אבל אני רוצה להגיש עתירה לבית המשפט בשם בעלי ולבקש מהשופט שימנה גורם חיצוני לבדיקה  רק שאני בבעיה כי אני לא יודעת איך להתחיל להכין א העתירה אשמח שתעזור לי

    • לא פונים לבית המשפט טרם מיצוי הליכים
      שאול56 | 12/12/2009 17:59

      אני די מסופק האם יש בכלל הליך כזה והאם שופט יתערב באופן התנהלות מערכת. למיטב הבנתי מדובר בעבירת משמעת, ככל שיש בסיס לתלונה. עבירת משמעת מתבררת במסגרת השב"ס, ואם הטיפול אינו משביע את רצונך אזי תוכלי לפנות לנציבות שירות המדינה ולמבקר המדינה. בית המשפט אינו פורום להליך שכזה.

      • תשובה
        מלאך | 12/12/2009 19:17

        לא הייתי עושה דבר לפני שהתייעצתי אם עורכת דין אבל מכייון שהיא ביקשה המון כסף אז היא אמרה לי להגיש עתירה שהנושא שלה יהיה דליפת מידע

        • צר לי, אין לי מה להוסיף מעבר למה שאמרתי עד כה
          שאול56 | 12/12/2009 19:36

          כמו שאמרתי, אני לא מכיר הליך בו בית משפט כופה על מערכת כיצד לבדוק את עצמה. לבטח לא בשלב שהמערכת עצמה לא נתבקשה לבדוק תלונה של אזרח וטרם התקבלה תשובתה כל שהיא על עריכת בדיקה ועל מימצאיה. אינני מבין מדוע את מתעקשת לפעול בדרך זו, קודם פניה לשב"ס ולמבקר המדינה. מכל מקום, דומני שמיציתי את תשובותי לשאלותיך. במידה ומנהלי הפורום יחליטו להמשיך, אזי זו זכותם.