הטרדה מאיימת

  • חקירה במשטרה וזימון לבית משפט
    עוז | 21/10/2009 20:20

    אני מסוכסך עם השכן שלי והוא החליט לתפור רישום\תיק פלילי .לפני 5 ימים נתקלנו בחדר מדרגות הוא התלונן עלי במשטרה על תקיפה ואיומים לרצח (טענת שקר) ,התיצבתי היום במשטרה לתחקור ואחרי כ 3 שעות קיבלתי גם זימון לבית משפט בענין הטרדה מאיימת: התובע הינו השכן להלן התרחשות הארועים הייתי עם פטיש גומי היד שלי עם הפטיש כל הזמן היתה למטה וצמודה לגוף אישתו של השכן צילמה רק אותי מופיע בתמונה היינו במרחק 2מ' ללא מגע פיזי וללא איומים ואין עדים אחרים - האם זימון לבית משפט יכול להעשות לפני החלטת המשטרה - האם צריך להופיע עם עו"ד אפילו אם השכן יהיה ללא עו"ד - השכן גר מתחתי האם צילום שלי בכניסה לבתי בחדר מדרגות (הדלת היתה עדיין סגורה) מהווה " חדירה לפרטיות" תודה למשיב

    • הטרדה מאיימת
      עו"ד ניסים לוי | 21/10/2009 22:57

      האינפורמציה העובדתית שציינת לא ממש ברורה מציע לך לפנות לקבלת ייעוץ ע"י עו"ד,יתרה מזאת אומר לך שבמסגרת הדיון בגין "הטרדה המאיימת " קיימת אפשרות שיינקטו כנגדך סנסקציות כגון הרחקה מהשכן למס' ימים (ובעצם זו הרחקה מביתך שלך)... עו"ד ניסים לוי

      • חוקיות תמונה בבית משפט
        עוז | 22/10/2009 00:02

        איה סוג תמונה קבילה בבית משפט (צילום במדפסת בתית ,בחנות צילום ) וכיצד לבדוק שהתמונה מקורית ולא נעשתה עריכה לפני כן