דיון

  • דיון
    א | 03/10/2009 16:43

    אסיר שנולד לו תינוק ורוצה לצאת לברית שבס לא מאשר האם לדיון בבית משפט אפשר לשלוח נציג לא מהמשפחה לבקש דיון דחוף תודהה

    • דיון
      עו"ד ניסים לוי | 04/10/2009 23:40

      בכל מקרה העתירה ליציאה לברית הינה בשמו של האסיר כך שלא משנה מי מבני המשפחה מגיש אותה הרי שהוא מגיש אותה מטעם האסיר ולא במקומו....לטעמי עדיף להגיש עתירה כזאת ע"י עו"ד עו"ד ניסים לוי