הקלטה

  • הקלטת שיחת טלפון
    ת | 01/10/2009 19:09

    בהנחה שהגישו עלי תלונה על משהו שיקרי, ויש בידי הקלטה של המתלונן שהוא מודה שזה לא היה ולא נברא, האם ההקלטה תקפה ויכולה לעזור?תודה

    • הקלטה
      עו"ד ניסים לוי | 02/10/2009 10:41

      במידה והמתלונן התודה בפניך והצלחת להקליטו הרי שזאת הוכחה מנצחת,במידה ואתה לא צד לשיחה והשיחה הוקלטה ללא הסכמת הצדדים המשוחחים הרי שזאת עבירה פלילית, לעומת זאת במידה והשיחה הוקלטה ע"י בן שיחו של המתלונן והוא מוכן להעיד על כך במשטרה הרי שגם כאן יש לך הוכחה מנצחת... עו"ד ניסים לוי

      • תודה רבה על התגובה
        ת | 02/10/2009 12:00

        השיחה הוקלטה על ידי כשדיברתי איתו.תודה רבה על התגובה עזרת לי מאוד.חג שמח