הטרדה

  • שאלה
    אסנת | 10/09/2009 02:40

    יצאתי עם מישהו בעבר וכיום אני כבר כמה חודשים עם חבר חדש. הבעיה היא שהאקס ממשיך להתקשר אליי פעם בשבועיים בערך וזה מפריע לי בקשר עם החבר הנוכחי. אני כל הזמן מבקשת ממנו באסרטיביות להפסיק אבל הוא לא מקשיב וממשיך להתקשר פעם בכמה זמן בטענה שהוא רוצה שניפגש. האם יש חוק נגד הטרדות טלפוניות? או שאם זה פעם בשבועיים זו לא נקראת הטרדה ע"פ חוק?? תודה

    • הטרדה
      עו"ד ניסים לוי | 10/09/2009 09:38

      היי אוסנת, אתחיל מהסוף ואומר שגם שיחת טלפון פעם בשבועיים הינה הטרדה ע"פ חוק וניתן להתלונן במשטרה. במקרה הנוכחי יש אפשרות נוספת למלא בקשה "לצו למניעת הטרדה מאיימת" (ניתן להוריד באינטרנט) ולהגיש זאת במעמד צד אחד בכל בית משפט שלום, במהלך הדיון תפרסי את טענותיך ובאם ינתן צו כזה יתקיים דיון במעמד שני הצדדים תוך 7 ימים, תוקף הצו הינו ל6 חודשים עם אפשרות הארכה. עו"ד ניסים לוי