החניה אכן שלו

  • סכסוך חנייה עם שכן
    ד.ב | 07/09/2009 03:06

    ביום שישי האחרון, יצאנו אני ובת זוגתי מביתנו החדש ע"מ לנסוע למקום מסויים. מוקדם יותר באותו היום בבוקר החנתי את מכוניתי ברחוב שלנו כפי שמותר עפ"י החוק. כאשר התקרבנו אל המכונית ראינו שמכונית נוספת חונה על הכביש במקביל למכונית שלנו וחוסמת אותנו. לא ידענו מה לעשות ועמדנו כמה דקות ליד המכונית שלנו, כאשר מבית שצמוד לאותו מקום החנייה יצא אדם למרפסת (קומה 2) המשקיפה על מקום החניה, אמר שזו מכוניתו שחוסמת והוא חנה כך כי אני עומד במקום החנייה שלו, בינתיים יצא קרוב משפחה של אותו האדם והתחיל להזיז את הרכב החוסם. אמרתי לו כי לא קיים סימון כלל המעיד ע"כ שזה מקום החניה שלו, הוא התעצבן והתחיל לקלל אותנו נמרצות, אמר שביתו צמוד אל מקום החנייה הזה ולכן שתי מקומות החנייה הקרובים הם שלו ושלא אעז להחנות שם כי הוא ינקר את גלגלי. תשובתי הייתה שבמידה ומקום החניה היה באמת שייך לו, היה לו עליו רישום בטאבו, או משהו בסגנון וגם היה שילוט או סימון אשר יעיד ע"כ, כי כל החניות הם ברחוב צמודות למדרכה. האיש מעצבים לקח שולחן שעמד במרפסתו וזרק אותו עלינו מהקומה השנייה. השולחן נחת סנטימטרים בודדים מבת זוגתי. התקשרנו למשטרה, אשר אמרה לנו לבוא ולהגיש תלונה, מה שגם עשינו. אך, מכיוון שהטיפול והיחס שקיבלנו במשטרה נראה לי לא רציני כלל,כל עוד לא נפגענו . שאלתי היא כזאת: מה עלי לעשות מבחינה משפטית או חוקית ע"מ למנוע פגיעה או להגן עלינו בעתיד? אודה לכם מאוד על ההתייחסות!

    • החניה אכן שלו
      ניסו והחברים | 28/09/2009 08:56

      אח שלי מי שמעיף עליך ועל אשתך שולחן מקומה שניה הוא בעל החנייה (על פי חוק " כל דאלים גבר") חפש לך חניה משלך , ורצוי מול ביתו של שכן חנון שאינו מעיף שולחנות יום טוב