תגיש תלונה למשטרה

  • הדחת שופט
    ר"ב | 29/08/2009 17:24

    בידיי מידע על מעשי שחיתות שבוצעו ע"י שופט במסגרת תפקידו השיפוטי. איך ניתן לפעול להדחתו מכס המשפט?

    • תגיש תלונה למשטרה  לת

      • המשטרה סירבה לקבל תלונה נגד שופט
        ר"ב | 29/08/2009 18:07

        במשטרה אמרו לי לפנות לנציב תלונות נגד שופטים מושחתים, אולם, למיטב ידיעתי הנציב אינו מטפל בתלונות שמתייחסות לשיפוט מושחת.

    • ממש לא למשטרה! אלא לנציבות קבילות שופטים
      אורטל | 31/08/2009 12:40

      המקום אליו עליך לפנות לגבי השופט הינו נציבות קבילות שופטים . תקיש בגוגל תראה כיצד לפנות אליהם . זה המקום בהצלחה.

      • לאורטל היקרה
        ר"ב | 31/08/2009 14:42

        כבר פניתי לנציבות תלונות נגד שופטים מושחתים, אבל נאמר לי כי הנציבות הזאת מטפלת אך ורק בתלונות אדמיניסטרטיביות. רק אם שופט ישכח לומר בוקר טוב, אם הוא יחרוג מזמן מוקצב למתן תשובה וכו... לנציב יש מספר מוגבל של תלונות שהוא רשאי לאשר בכל שנה, כך שהאפשרות הזאת אינה קיימת עבורי.

    • תלונה פלילית על שופט
      עו"ד גיל משה | 31/08/2009 15:33

      לא ברור לי מתוכן שאלתך אם יש בידך ראיות של ממש לגבי מעשים פליליים אשר בוצעו על ידי אותו שופט. בעיקרון, ניתן להגיש תלונה במשטרה כנגד כל אזרח בגין מעשים פליליים ובכלל זה אף כנגד שופטים. משטרת ישראל היתה אמורה לקבל את תלונתך. מאחר ותלונתך לא התקבלה, נסה לפנות לנציבת קבילות השופטים ויתכן ונציגים מטעמה יהיו מוכנים ללוות את תלונתך אם ימצא כי מדובר בתלונה של ממש.