תיק בעיון יועמ"ש מרחבי

  • מה המשמעות שהחומר נמצא אצל היועצת המשפטית בתחנה
    איתמר | 27/07/2009 22:02

    הגרושה שלי הרביצה לילדים ויש הוכחהוסימני אלימות. הגשתי תלונה וחקו גם את הילדים ,החוקרת אמרה שהיא העבירה את התיק ליועצת המשפטית. מה המשמעות של כך ? האם יש סיכוי טוב שיעבירו אתתיק לפרקליטות? איך אני יכול לקבל אישור שהתלונה נמצאת בחקירה? היות ובבית מפט לעניני משפחה היא מנפנפת בלי כלום שהתיק נסגר

    • תיק בעיון יועמ"ש מרחבי
      עו"ד שרונה קופפר | 28/07/2009 10:00

      איתמר שלום ! תיק חקירה שהועבר לעיון יועמ"ש של מרחב משמע שקרוב לוודאי שהחקירה הסתיימה והתיק עובר לעיון היועמ"ש על מנת שייאשר שהחקירה הושלמה לקראת העברתו לפרקליטות. כך או כך רק הפרקליטות מוסמכת בעבירות של התעלללות / הזנחת קטין / חסר ישע לגנוז התיק או לחילופין להגיש בו כתב אישום. לשאלתך השנייה - אני לא מכירה טופס שמעיד שהתיק נמצא בחקירה, אלא אם כן החוקר מתכבד ורושם בעצמו מסמך שכזה על גבי "מזכר", עם זאת אני מציעה שתבקש מגרושתך שטוענת שהתיק נגנז שתוכיח זאת באמצעות אישור סגירת התיק. בהצלחה. שרונה קופפר, עו"ד