בנקאות - הלוואות

  • הלוואה חוץ בנקאית
    ראיד | 12/08/2009 11:43

    שלום, יש לי חוב בבנק ואני חייב להחזיר אותו מה שמעכב אותי זה שעברתי תאונת דרכים,פניתי לקרנות חוץ אבל תמיד קבלתי סירוב מחברות אשראי חוץ בנקאי,אני מבולבל וחייב להלוואה דחופה שתציל אותי האם יש פתרון? אם יש מקומות שנותנות הלוואה בלי סירוב? בבקשה העזרה שלך ומה כדי לעשות הלא...

    • בנקאות - הלוואות
      עו"ד אבי זילברפלד | 12/08/2009 22:57

      שלום רב, איני יודע מה כוונתך במילים "קרנות" חוץ". יש אפשרויות לקבל מימון שלא דרך הבנק (ולא מה"שוק האפור") מהגופים הבאים: חברות כרטיסי האשראי, חברות ביטוח, ובנקים למשכנתאות, ובציבור החרדי יש גם גמ"חים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות