תיקון

  • צ'ק שחזר ודווח על מוגבל
    יוסי | 28/06/2009 21:01

    שלום לכם לפני כמה שנים הפכתי להיות מוגבל בחשבון בנק, צקים חזרו בסיבת מוגבל והבן אדם שהצק שלו עד היום במשך כמה שנים מפקיד את הצקים וכל פעם יורד לי עמלה זה חוקי?

    • תיקון
      יוסי | 28/06/2009 21:08

      בן אדם שהצ'קים שלו חזרו*

    • בבנקאות - עמלות
      עו"ד אבי זילברפלד | 28/06/2009 21:13

      שלום רב, הבנק מחייב בעמלות לפי נוהלי הבנק, וכל אימת שיק חוזר - יש תעריף בהתאם. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות