בנקאות - דחיית חיובים

  • פיגור בתשלום משכנתא
    שני | 24/06/2009 10:02

    ביטלתי הוראת קבע בבנק טפחות וביקשתי לשלם בשוברים רציתי לשאול כיצד אוכל לדחות תשלום חודש אחד או שניים אם בכלל {ללא הקפאה כי יש לי חוב פרוש ולא יאשרו לי}מבלי שיגיע לעו"ד האם יש אפשרות להגיע עם הבנק לסידור כלשהו לדחיית 2 תשלומים?ושאלה נוספת:בחודש פברואר נתתי שיק למספרה וזה הועבר לספק שלו שאני לא יודעת מי הוא ,והשיק חזר לפי רישומי הבנק ואף אחד לא יוצר איתי קשר לגבי השיק ,עברו חודשים מה עלה בגורל השיק אני מוטרדת שלא יתעוררו בעיות ואני מציינת שאיש לא יצר איתי קשר בקשר לחזרת השיק מסתורי לא? תודה לכם מקרב לב

    • בנקאות - דחיית חיובים
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/06/2009 23:31

      שלום רב, בקשר לדחיית התשלומים - פנה לבנק ונסה להגיע איתם להסדר. בנוגע לשיק - תנסה לברר דרך מי שנתת לו השיק. אם הוא לא ידע, אל תדאג, סביר שעוד יפנו אליך... בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות