בנקאות - ערבות

  • ערבות בנקאית
    תומר | 08/06/2009 10:26

    שלום , לפני כ 5 שנים חתמתי ערבות בנקאית לגיסי ,לפני כחצי שנה החלו מריבות בינו לבין אישתו כאשר בשיאן הוא החליט לברוח מהארץ ולהשאיר לבד את אישתו לטפל בילדים ולפרנס את הבית עם כל החובות שיש וביניהם תשלומי המשכנתא , המצב בבית אצל אישתו בכי רע האישה מטפלת ב 4 ילדים קטנים ולא עובדת כאשר תשלומי המשכנתא החלו לחזור , היות ואני חתום על ערבות אני מתחיל לחשוש , מה ניתן לעשות במקרה שלי אם בכלל ,

    • בנקאות - ערבות
      עו"ד אבי זילברפלד | 10/06/2009 00:39

      שלום רב, חוץ מלהתפלל... עליך לבדוק עם עו"ד המתמהה בבנקאות את הדברים הבאים:- 1. האם כתב הערבות תקין. 2. האם נעשה כלפיך גילוי נאות כחוק טרם שחתמת על כתב הערבות. 3. האם אתה ערב מוגן. בהתאם לנ"ל ניתן יהא לראות עד כמה אתה חשוף. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות