בנקאות - ביטוח חיים למשכנתא

  • בטוח חיים למשכנתא-כסוי מלא ליתרת החוב
    מושון | 27/05/2009 18:10

    שלום רב עם פטירת גרושתי בשנת 2001 התברר שהביטוח חיים לא מכסה את יתרת החוב אלא רק חלק ממנו-האם ייתכן והאם לא קיימת חקיקה בנידון? בתודה מראש

    • בנקאות - ביטוח חיים למשכנתא
      עו"ד אבי זילברפלד | 31/05/2009 15:54

      שלום רב, חובה לבדוק את כל העובדות. מי עשה את הביטוח - הבנק טו ביטוח חיצוני ? האם הבנק נתן פרטים אודות הצורך לעשות ביטוח ? למה נעשה ביטוח חלקי ? רק לאחר בירור העובדות ניתן יהא לנסות ולהסיק מסקנות האם הבנק התרשל בנושא. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • שולח תוכן הדיון שנערך בבית המשפט
        מושון | 01/06/2009 19:19

        שולח הדיון שנערך ובו ניסיתי להדגיש בתוכן דברים שמתייחסים לנושאים שאמרת שכדאי לבדוק,האם התמונה מתבהרת? בברכה

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 03/06/2009 00:12

          שלום רב, עיינתי בפרטיכל. הפנה את עוה"ד שלך לנוהל 451 של המפקח על הבנקים. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות