בנקאות - תקלות בהתנהלות בנק הדואר

  • בנק הדואר
    רון | 24/05/2009 22:35

    לעורך הדין שלום יש לי בעיה עם בנק הדואר ואתה פשוט לא תאמין לי. כשאני מפקיד צק לחשבון (שנימצא בפלוס של כמה אלפי שקלים) הבנק מכניס את החשבון למינוס(!) של כמה אלפי שקלים-מחזיר לי צקים ולא מכבד כרטיסי אשראי.גם תדפיס אסור להוציא לי כי אני כביכול במינוס. פניתי לבנק ולאחר התחכמויות שזו תקלה תפעולית הבטיחו שזה לא יחזור וכמובן זה חוזר וגורם לי לבעיות. ניראה לי שהעניין בלתי חוקי לחלוטין ואני שואל בלי קשר לנזק שניגרם לי האם אפשר להגיש תביעה יצוגית נגד הבנק כי אני משוכנע שהבנק נוהג כך נגד כל לקוחותיו אשמח לשמוע את דעתך תודה רון

    • בנקאות - תקלות בהתנהלות בנק הדואר
      עו"ד אבי זילברפלד | 25/05/2009 13:49

      שלום רב, לא שמעתי על התנהלות כפי המתואר בפנייתך. אם הדברים הינם בדיוק כפי שאתה מתאר, יש לך עילת תביעה כנגד הבנק. אין בידי פרטים שיגרמו להאמין כי התנהגות זו הנה "נורמה" בבנק הדואר, ולכן איני יכול להמליץ על תביעה יצוגית. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות