בנקאות - ביטול שיקים

  • שאלה דחופה בקשר לביטול שיק
    ליטל | 24/05/2009 13:00

    שכרתי דירה ובעת חתימת חוזה שכירות נתתי לבעל הדירה שיקים עבור כל השנה לפי כל חודש, לא היה בחוזה אפשרות לצאת טרם חלף שנה אך נפגשנו וחתמנו על מסמך שבו אישר בעל הדירה בכתב שמסתיים החוזה אבל הוא עדיין ממשיך להפקיד את השיקים, ביטלתי את השיקים בבנק. אני צריכה ללכת גם למשטרה?

    • בנקאות - ביטול שיקים
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/05/2009 14:44

      שלום רב, איני רואה טעם לפנות למשטרה. גם לא ירצו שם לטפל בענין, ויאמרו , בצדק, שזה סכסוך אזרחי. מקווה שהשיקים הינם "למוטב בלבד". כי אחרת הוא יכול לפזר את השיקים, לצדדי ג', ואז יש לך בעיה. מציע שתשלחי לו מכתב התראה חריף שיפסיק להפקיד השיקים, וכי כל נזק שייגרם לך בגין המשך הפקדת השיקים על-ידו, את תתבעי ממנו. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות