בנקאות - הגבלת חשבון

  • יחוד תיקים הוצל"פ
    שמעון סוויסה | 16/04/2009 21:18

    שלום וחג שמח אני בחור נכה 40 היה לי אאיחוד תיקים בהוצל"פ אינני משלם כבר 7 חודשים אני פניתי לכמה עורכי דין עבור לחסל חובותיי ונענתי בחיוב, השאלה שלי היא כזאת: אני מוגבל באמצעים מטעם בית משפט, השאלה האם אני מסיים את כל החובות זאת אומרת שכל חוב לחוד אני מחסל, האם ההגבלה בבנקים תסולק לפני הזמן? אני מוגבל באמצעים עד אפריל 2012 אודה לך אם תענה לי. חג שמח.

    • בנקאות - הגבלת חשבון
      עו"ד אבי זילברפלד | 20/04/2009 11:26

      שלום רב, אם ההגבלה הנה בגלל הכרזה עליך כחייב מוגבל, אז אם סיום החובות וביטול ההכרזה, תבוטל ההגבלה. ברם, אם ההגבלה הנה לפי חוק שיקים ללא כיסוי, אז ההגבלה לא תבוטל לפני המועד החוקי. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות