תיקון!

  • הבטחה שלא קויימה
    רונן | 11/04/2009 04:06

    שלום רב אני עברתי בנק כי הנציגה של הבנק הבטיחה והתחייבה (מיללולית בלבד) מפני כי הבנק החדש יתן הלוואה נוחה על מנת לכסות את המניוס בבנק הישן אך בפועל זה לא בוצע וזה גרם לי לנזק כלכלי האם ניתן לעשות משהו בנדון?? אפרט יותר לפי הצורך תודה מראש

    • תיקון!
      רונן | 11/04/2009 04:51

      אני כמו כן זןכר כי חתמתי על בקשה להלוואה בתנאים שהבטיחו

      • בנקאות - הבטחה שלא קוימה
        עו"ד אבי זילברפלד | 16/04/2009 11:09

        שלום רב, אם הובטחה לך הלוואה בתנאים מסויימים, והיא לא ניתנה בפועל , הרי שנגרם לך נזק בגובה הפער בין הריבית שהבטיחו לך, לריבית ששילמת בפועל. לבחינת כדאיות התביעה, ונזקים נוספים, אציע לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות