בנקאות - משכנתא

  • משכנתא מהבנק
    מינה | 31/03/2009 11:42

    האם ניתן לקחת משכנתא לרכישת דירה על שני בני הזוג אך בחוזה של הבית לרשום רק בן זוג אחד?

    • בנקאות - משכנתא
      עו"ד אבי זילברפלד | 31/03/2009 14:51

      שלום רב, המשכנתא תינתן ל"רוכש" לפי הסכם המכר. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • הבנתי..תודה-ויש אפשרות שבן זוג אחד יקח משכנתא?  לת
        מינה | 01/04/2009 07:40

        • בנקאות - משכנתא - המשך
          עו"ד אבי זילברפלד | 01/04/2009 17:52

          שלום רב, ככל שהסכם המכר יהיה ע"ש אחד מבני הזוג, ניתן לקחת משכנתא ע"ש אותו בן זוג בלבד, אם כי הבנק ירצה שגם בן הזוג השני יחתום על מסמכים הקשורים לשעבוד הנכס. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות