בנקאות - משכנתא

  • משכנתא - שינוי סטטוס
    נילי | 12/03/2009 17:42

    שלום, מה קורה אם באמצע תהליך לקיחת המשכנתא אחד מבני הזוג מפוטר מעבודתו? (לפני החתימה על הטפסים). חשוב לציין כי גם אם רק אחד מבני הזוג ימשיך לעבוד עדיין נעמוד בתשלומי המשכנתא השוטפים? האם צריך לעדכן את הבנק? האם למרות הפיטורים הבנק עדיין ייתן משכנתא באותם תנאים? מה עושים במקרה כזה? תודה

    • בנקאות - משכנתא
      עו"ד אבי זילברפלד | 12/03/2009 18:29

      שלום רב, אני מבין משאלתך כי המשכנתא אושרה, וכעת צריכים רק לחתום על המסמכים. אם אכן, איני רואה סיבה שתדאיגי את הבנק. אין מדובר ב"חובת גילוי" לחברת ביטוח, וככל שאת סבורה שתעמדי במשכנתא , לכי על זה... בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות