בנקאות משפטית

  • כיצד כדי לעבוד בתחום הבנקאות המשפטית?
    אהוד | 05/03/2009 18:21

    שלום, זה עתה סיימתי התמחות במשרד שעסק בין היתר בבנקאות (ייצג את דיסקונט..) ונורא התעניינתי בתחום . השאלה כיצד ניתן להתפתח מכאן? האם ישנם קורסים קונקרטיים לתחום? האם כדי לעבוד במוסד בנקאי או במשרד פרטי? בברכה אהוד

    • בנקאות משפטית
      עו"ד אבי זילברפלד | 05/03/2009 23:55

      שלום רב, לגבי קורסים - תתעניין במוסדות ההשכלה ו/או בלשכת עוה"ד. לגבי עבודה - אני מעריך שבמשרד בנקאי תתפתח יותר מאשר בבנק, כי, לפחות בהתחלה, בבנק תתעסק כל הזמן רק בנושא אחד, וזה די משעמם. בכל מקרה - בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות