בנקאות - היסב

  • ההיסב אינו בסדר
    רמי | 25/02/2009 22:39

    הפקדתי שיק שקיבלתי מלקוח ורשמתי את שמי במקום של שלמו לפקודת ומאחורי השיק רשמתי שוב את שמי תואם לחזית והשיק חזר עקב ההיסב אינו בסדר ביררתי עם הבנק המחזיר והם מסרו שעקב היותי עסק אני מחוייב לשים חותמת של העסק האם זה נכון? ולפי מה הבנק יודע האם אני עסק או אדם פרטי ?

    • בנקאות - היסב
      עו"ד אבי זילברפלד | 26/02/2009 17:37

      שלום רב, אם הנך חברה בע"מ - אזי סביר שהבנק יצפה לראות חותמת החברה. אם לא - נא בדוק בהוראות שנתת לבנק בשעתו ביחס לזכויות החתימה: האם צריך חותמת בנוסף לחתימתך ? אם לא - נראה כי הבנק שוגה. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות