בנקאות - חשבון אפוטרופוס

  • משיכת כסף מחשבון בגיר פגוע ע"י האפרוטופוסים-הוריו
    עס"ה | 19/02/2009 18:01

    האם יש זכות לבנק להגביל את זכותם של הורים אפרוטופוסים למשוך כסף מחשבון בנם שנפגע בתאונת דרכים ונמצא במצב של חוסר הכרה חלקי? מהות ההגבלה משיכת כסף אך ורק מול קבלות רכישה עבור בנם. האפרוטופוס הראשי מינה את ההורים לאפרוטופוסים של בנם.

    • בנקאות - חשבון אפוטרופוס
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/02/2009 13:39

      שלום רב, אם לא ניתנה הנחייה בהתאם להגבלה , בצו השיפוטי, אזי הבנק לא מוסמך לעשות מה שמתואר בפנייתכם. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • הבנקים מתעללים במישפחות אומללות
        מישפחה פגועה | 25/05/2009 19:00

        להורים אנא כיתבו לי מייל- יש לי מיקרה דומה ***צונזר ע"י מערכת- אין להשאיר פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***