בנקאות - שיקים מלפני 7 שנים

  • צקים שחזרו לפני 7 שנים?!
    ח | 19/02/2009 16:18

    לפני 7 שנים מסתבר שחזרו לי שלושה צקים ומהבנק לא קיבלתי שום הודעה על כך וכך גם ממי שטוען שחזרו לו הצקים לא קיבלתי הודעות {כמו שהוא טוען}יום שישי לפני שבועיים הגיע לי מכתב מפתיע לתשלום צקים שחזרו מלפני 7 שנים מעורך דין ,העורך דין הראה לי צילומים קדמיים של הצקים אבל לא את הצקים עצמםמה לעשות עם זה?

    • בנקאות - שיקים מלפני 7 שנים
      עו"ד אבי זילברפלד | 22/02/2009 13:41

      שלום רב, אם זה יותר מ- 7 שנים - יש התיישנות. אם בכל זאת ברצונך לשלם, בדוק שמא שילמת תמורתם במזומן ולא החזירו לך השיק. בכל מקרה דרוש לראות את השיקים עצמם, ועליך לשלם, לכל היותר, הצמדה לפי החוק,ולא לפי הוצל"פ. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • צקים
        ח | 24/02/2009 18:17

        בררתי אם פקידה בהוצל"פ והיא טוענת שעורך דין שעובד איתם אמר במפורש שאין חוק היתיישנות על צקים אני משתגעת כי אני גם לא הבנתי ממי עלי לפנות בכדי שיעזור לי אם העיניין הזה כי אני לא מבינה בחוק כלום והרבה עורכי דין בעיר ששאלתי אותם אומרים אחרת אני לא רוצה להיסתבך אבל גם לא מוכנה לשלם את הצקים האלה