בנקאות- תביעה כנגד הבנק

  • תביעה כנגד הבנק
    גל | 16/02/2009 13:03

    כבר חושדשיים שאיני משלם את החזר ההלוואה לבנק וזאת משום שהבנק הפר בצורה חצופה את המחויבות שלו אליי כלקוח,בקצרה אתן מבוא שיסביר מדוע הבנק הפר את ההסכמי מולי,לפני כשנתיים הוחלף מנהל הסניף בטרם הגיע ניהלתיחשבון ע"וש בסכומים של ממוצע חודשי של 20000 ש"ח,מגיל צעיר תמיד הכנסתי כמו 4 -5 אנשים,היחס אליי היה חביב מאחר וכולם מכירים אותי המון שנים ותמיד ידעו כי מילתי ברזל היא וגם אם על גחוני אזחל למען אעמוד במילתי כך אעשה,ניכנסתי למהנל הבנק החדש דאז וביקשתי ארכה למספר ימים,האיש לא טרח,לא שאל,לא בדק ופשוט ביגלל מצב רוחו העגום סירב,אני פניתי לפניות הציבור של הבנק ועשיתי זאת בשנינות וחדות יתר,כמובן היו זעזועים במערכת ואני המשכתי לטעון והוספתי גם טענות עלהשינו החליא שמתחולל בבנק בעקבות מנהל הסניף,האיש הינו ממוצא ערבי ואין לי כנגד אך כניראה שהאגו עדיין קיים בשורשיו ומכאן החלה מלחמת חורמה כנגדי תוך שימוש בכל האמצעים לחסלני,הוחזרו לי המחאות ביגלל גרעון של 50 ש"ח,הפכתי למוגבל כנגד כל ההיגיון של הכנסותיי והתמצאותי בניהול חשבונות בנק מגיל צעיר,מעולם לא ראיתי את הבנק כמי שחייב ללקוח משהו להיפך תמיד ראיתי אותו כגוף כלכלי נוקשה ביותר וכך נהגתי בכל ההסכמים שלי מול בנק הפועלים,כמובן עברתי את ההגבלה והחלטתי כי תחום עיסוק ניהול המבנים ושירותי הניקיון למשרדים יעברו לחברה בע"מ,עשיתי את שדרוש,עו"ד,רשם החברות,חתימות,פרוטוקול וכל הדרוש מ-א עד-ת לפתיחת חברה ,כמובן עברתי עוגמת נפש רבה מאחר ואני לא מבין במילוי טפסים לפתיחת חשבון חברה,נידרשתי להעתיק את חוברת הבנק לדפי לוגו של חברתי(אציין כי ההליך המקובך הוא לחתום על טפסי הבנק ולא להעתיקם ללוגו) סיפרתי זאת לעורכי הדין שליווני ונאמר לי כי הכל נעשה בצורה מאוד לא תקינה,הציעו לי ללכת לבנק אחר עם אותם הטפסים בדיוק שהצגתי וכך עשיתי ואכן תוך דקות פתחתי חשבוןחברה בע"מ בלאומי,פניתי למחלקה לפניות הציבור,הצגתי את שארע,פירטתי,שלחתי טפסים מוכיחים,באמת נפגעתי מהשפלה כזו ע"י מנהל הסניף והסרות למרותו,הפסקתי מיידית לשלם את החזר ההלוואה החודשי לבנק,אציין כי אני עומד תמיד בהחזר גם בשנת הגבלתי בבנק,אני רואה חובה בעניין לתבוע את הבנק על שעולל(יש הוכחות) ולהגיע להסדר קטן יותר וזאת עקב מחאתי על שעוללו כנגדי על לא עוול,כאות מחאה התחלתי להקים אתר שמגנה את בנק הפועלים,אשמח אם משפן מומחה יביט באתר ויגיד לי האם התוכן שלו חוקי,אני מיתכוון להזין את האתר בעוד תוכן רב,לפניכם קישור לבדיקת האתר,מחכה לתשובה מהירה והייתי רוצה לדעת עלותה של תביעה כזו ואם זה ניתן ביכלל,אתר בנק פועלים רע

    • בנקאות- תביעה כנגד הבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 16/02/2009 18:25

      שלום רב, על פניו נראה כי אתה יכול לתובע את הבנק.ביחס לעלויות - כל עו"ד ושכרו. ביחס לאתר - לא ניתן היה לעיין בו, קח בחשבון שהוצאת דיבה באינטרנט- דינה ככל הוצאת דיבה לפי החוק, אך לרבות ההגנות (כולל "אמת דיברתי"). בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות