בנקאות - המפקח על הבנקים

  • המפקח על הבנקים הוא מפקח גם על בתי ההשקעות שקנו קו
    סיגל | 24/12/2008 20:29

    ערב טוב האם בתי ההשקעות שקנו את קופות הגמל - הם בפיקוח המפקח על הבנקים? האם בתי ההשקעות יסתפק בחתימת אם בלבד לפדיון קופת הגמל של הקטין כשהאב האפוטרופוס הוא סרבן מזונות כרוני ולמולו צו מאסר בפועל? בגין אי תשלום מזונות? האם במצב כזה יפעל בית ההקשעות לפדיון הקופה למרות חתימת האם בלבד? תודה תודה

    • בנקאות - המפקח על הבנקים
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/12/2008 22:20

      שלום רב, המפקח על הבנקים אינו מפקח על גופים שאינם בנקאיים. ביחס לשאלותייך על התנהגותם הצפויה , עלייך לברר זאת איתם. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות