בנקאות - פדיון קופת"ג ע"י אפוטרופוס

  • פדיון גדיש מול הבנק ופסגות-תודה על עזרתכם
    סיגל | 23/12/2008 08:56

    ראשית תודה כנה על עזרתכם בפורום חשבו זה. אני אובדת עצות. רק אני מטפלת בנושא. לכן אין לי למי לפנות. בית ההקשעות מבקשים ניירות בנה"פ מבקשים ניירות. איך זה עובד? אם לפי הסכם גירושין הילד באחזקתי ובמשמורתי זה אומר שאני אפוטרופוס לצורך העניין? אם הגדיש נזילה(עברו 15 שנים) אך הבן רק בן 15 ולא 18 - הם מקשים לפדות? תודה מראש

    • בנקאות - פדיון קופת"ג ע"י אפוטרופוס
      עו"ד אבי זילברפלד | 23/12/2008 10:54

      שלום רב, ראי תשובתי לשאלתך הקודמת והזהה. בתמצית: יש לבדוק את צו האפוטרופסות, ומציע שתעשי זאת עם מי שטיפל לך בנושא. בברכה, בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות