הימורים

  • הימורים בווינר
    המהמר | 06/02/2008 18:09

    שלום רב! לפני שנה וחצי בערך, התמכרתי להימורים בווינר של האגודה להימורים בספורט. נרשמתי באתר האינטרנט שלהם דרך כרטיס האשראי שלי. בהתחלה הימרתי בקטן 10 ש"ח ביום משהו כזה ולאט לאט התחלתי להעלות את הסכום הגעתי עד למצב של 14,000 ש"ח ביום דרך האינטרנט בלבד. הפסדתי סכום של 290,000 ש"ח בחמישה חודשים. שאלתי היא כזו האם יש לי סיכוי לנסות ולתבוע את האגודה על כך שלא הגבילה הימורים כאלה באינטרנט בסכום מסויים ביום או בחודש וכי אישרה הימורים כאלה גבוהים בלי לבדוק בגלל היה חודש אחד שהגעתי לסכום של 110,000 ש"ח!!!!!! כמו כן הבנק שלי שאני כבר לא עובד איתו אישר חיוביים בכ. האשראי בסכומים הנ"ל והמסגרת החודשית שלי עמדה על 8,000 ש"ח בחודש!!!!!!!!!!!!!!! האם אני יכול לתבוע אולי את הבנק!!!!!!!!!!!! האם יש לי למי לפנות בעניין הזה??? בתודה רבה המהמר!!!!!!

    • הימורים
      עו"ד אבי זילברפלד | 10/02/2008 12:31

      שלום רב, אינני שולל תביעה (ואולי אף יצוגית) בענין, אך סיכוייה נחזים כקטנים. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • למה סיכויים קטנים?? הבנק היה צריך לשים לב בזמן!  לת
        עידו | 11/02/2008 21:17

      • הימורים
        עו"ד אבי זילברפלד | 12/02/2008 11:02

        שלום עידו, בההחה שאתה בגיר, ולא פסול נפש, הרי שהסיכויים קטנים כי אף אחד לא הכריח אותך להמר, ואף אחד לא הכריח אותך לקחת אשראי מעבר ליכולתך. המדובר בסיכון מחושב שלקחת, ושהפסדת בו. בתי המשפט לא אוהבים את הטענה "למה הבנק נתן לי ?, מפי מישהו שלקח ללא היסוס כי קיווה שירוויח, וכשהפסיד, משליך הסיכון לעבר הבנק. אם תצליח לשכנע את ביהמ"ש שהבנק פיתה/שידל אותך מעבר לפרסומות הרגילות ו/או מתן המיד המקובל - יתכן ותצליח, ולא - נראה כי הדבר נובע מאשמתך בלבד. לדעתי, ודומה הדבר לשתיין שנכנס לקנות כל מספר דקות בקבוק ויסקי. הניתן להאשים את החנות בכך שהוא השתכר ? ובכל זאת - בהצלחה ! בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

        • הימורים
          המהמר | 14/02/2008 17:24

          קודם כל תודה רבה על תשובתך!!! :-) האם יש אשמה מסויימת לבנק עקב כך שאישר את הסכומים הנ"ל למרות מסגרת האשראי שעמדה על 8,000 ש"ח? החשבון הינו משותף לאישתי ולי, האם היה צריך הבנק להתקשר ולבדוק על מה הוא מעלה את מ. האשראי בכרטיס? אולי הכרטיס נגנב? אולי החיובים אינם בידיעתי? תודה מראש המהמר!

          • תשובה חוזרת
            עו"ד אבי זילברפלד | 18/02/2008 11:26

            שלום רב, פורום זה נועד לתשובות עקרוניות, ולא ליעוץ ספציפי. השאלות שאתה מעלה - נכונות, וישנן אף שאלות נוספות. אך לשם כך יש לבחון את כל היסטוריית ההתנהגות הבנקאית בחשבון, טרם שיוסקו מסקנות. עצתי לך כי תפנה להתייעצות אצל עו"ד המתמחה בתחום. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

            • המלצה
              המהמר | 19/02/2008 19:02

              אבי שלום רב! קודם כל שוב תודה, רציתי לדעת אם תוכל להמליץ לי על עו"ד המתעסק בתחום. בתודה מראש, המהמר.

              • המלצה
                עו"ד אבי זילברפלד | 20/02/2008 13:46

                שלום רב, לצערי אני מנוע מליתן המלצות אלו. חזקה עליך כי אם תתעניין בנושא, תמצא. בהצלחה ! בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

                • תחום התמחות!!!
                  המהמר | 25/02/2008 19:10

                  שלום רב! שוב תודה רבה על עזרתך!!!! אני מבין כי אתה מנוע מלהמליץ על עו"ד ספיציפי, אולם שאלתי היא מהו תחום ההתעסקות של עו"ד שאני צריך לפנות אליו. תודה רבה, המהמר!!!!

                  • תחום התמחאות
                    עו"ד אבי זילברפלד | 27/02/2008 13:12

                    שלום רב, בנקאות - כמובן ! בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

                    • תודה מכל הלב!!!!
                      המהמר | 02/03/2008 17:49

                      שלום רב! עו"ד אבי זילברפלד, ברצוני להביע את תודתי ואת הערכתי לעזרתך ולתשובתך בענייני, ולומר לך כל הכבוד על תרומתך הן לי והן לחברי הפורום, יישר כוח!!!!!!!!!!!!!!!!!