תאונה בעת דחיפת רכב

  • תאונת שבה מעורב רכב
    ת | 15/06/2009 09:35

    שלום, הייתי מעורב בתאונת עבודה שבה היה מעורב רכב. הרכב לא היה מונע, לא ניתן היה להניעו ולכן דחפנו את הרכב. דלת הרכב נסגרה על היד וכתוצאה מכך היא נשברה. האם ניתן להגדיר תאונה זו כתאונת דרכים? תודה

    • תאונה בעת דחיפת רכב
      עו"ד גיל קראוס | 16/06/2009 10:26

      בוקר טוב, על פניו, מדובר במקרה בעייתי שכן הרכב לא היה מונע ואין מדובר כחלק מן השימוש ברכב לצורכי נסיעה. יחד עם זאת, צריך לבדוק את הנסיבות המלאות שכן הדקויות בעניין זה הן רבות ואני מציע כי תתייעץ עם עורך דין בתחום הנזיקין