נהיגה ברכב ללא טסט

  • תאונה ללא טסט
    אדם | 01/06/2009 23:27

    שלום,אחי הצעיר עבר תאונה ונפצע קשה (הוא כעת בסדר).היה ביטוח חובה בתוקף ,אך לא רישיון רכב בתוקף מסיבות כאלה ואחרות שלא כולן באשמתנו.האם חברת הביטוח יכולה להתנער מאחריותה לתשלום על נזקי גוף במצב שכזה (שיש ביטוח אך אין טסט)בתודה מראש

    • נהיגה ברכב ללא טסט
      עו"ד גיל קראוס | 02/06/2009 10:23

      אדם בוקר טוב, נהיגה ללא טסט אינה מפקיעה את הכיסוי הביטוחי לנזקי הגוף שנגרמו לאחיך וחברת הביטוח אינה יכולה להתנער מחובתה לתשלום פיצויים, זאת כמובן במידה ופוליסת ביטוח החובה אכן הייתה בתוקף במועד התאונה.