שריפת נכס

  • שריפה במהלך חוזה שכר דירה
    יובל | 20/05/2009 22:35

    בחוזה השכר דירה שלי התחייבתי לבצע מספר תיקונים בנכס  לא יאוחר משבועיים לפני הפינוי. כחודש לפני מועד הפינוי נשרף הנכס (ביטוח ע"י בעל המבנה) וכעת לאחר שבעל המבנה הרס את המבנה הוא תובע אותי בגין אי ביצוע התיקונים בטענה שסכום הביטוח שנתקבל על ידו היה נמוך יותר עקב אי ביצוע התיקונים.(הנכס נשרף לא באשמתי ונהרס ע"י בעל המבנה) האם זה חוקי

    • שריפת נכס
      עו"ד גיל קראוס | 21/05/2009 08:56

      יובל בוקר טוב, במידה ובהסכם ביניכם אכן נרשם שהחובה שחלה עליך היא לבצע את התיקונים עד שבועיים לפני גמר ההסכם והשריפה ארעה במועד מוקדם יותר, אינני רואה כל סיבה שבעל הנכס יוכל לתבוע אותך בגין אי ביצוע התיקונים.