רשלנות מכון ספא

  • פציעה בספא
    שני | 15/05/2009 12:59

    שלום,לפני כתשעה חודשים הייתי עם בן זוגי בספא באיזור המרכז.  לאחר המסאג' טבלנו את רגלינו בג'קוזי וכשיצאתי מהג'קוזי נעלתי את הכפכפים שקיבלנו (מהמקום), הרצפה היתה חלקה, החלקתי וחטפתי מכה חזקה מאוד בכף הרגל מספה שהיתה שם.  בעקבות המכה התנפחה לי כף הרגל ואף הכחילה מאוד, לא יכלתי להזיזה והרגשתי כאבים עזים. הכאבים המשיכו והחלטנו להמשיך משם לרופא (מרל"מ) והוא הפנה אותי לאורטופד במיון לבדיקה של הרגל.  הגענו לבית החולים והרגל נחבשה ונאמר שזה יחלים.עד היום אני סובלת מכאבים באותו מקום ולא יכולה לסבול שמפעילים כל סוג של לחץ שם ולא מסוגלת לנעול נעלי ספורט מבלי שיכאב לי.  יש לי שטף דם פנימי וסימן כהה במקום שפשוט לא עובר. רציתי לדעת אם יש  עילה מספקת לתביעת ביטוח?במידה וכן, את מי אני תובעת?האם זה כרוך בתשלום מצידי ועל כמה מדובר?ומה הסיכויים של תביעה שכזו?מהי הפרוצדורה?תודה מראש,שני.

    • רשלנות מכון ספא
      עו"ד יקי רנד | 17/05/2009 11:59

      מדובר בתביעה נזיקית, ועליך להוכיח רשלנות של מכון הספא כדי לזכות בפיצוי בגין נזקייך. על פניו, אם הרצפה היתה חלקה, באופן אשר סיכן אותך וגרם להחלקה, קיימת אחריות מצד מכון הספא, אולם כמובן שיש להידרש לעומקן של הנסיבות. קצרה היריעה לפרט מהי בדיוק הפרוצדורה להגשת תביעה מסוג זה, וכדאי כי תיוועצו בעו"ד לשם כך.