נזק לרכוש ע"י חבלן

  • נזק לרכוש ע"י חבלן
    ש | 11/05/2009 09:21

    השארתי בטעות חפצים שלי במקום ציבורי ועד אשר שמתי לב ונזכרתי במיקום שלהם נודע לי כי חבן משטרתי כבר טיפל בחפצים וכי הם פוצצו ולא ניתנים לשימוש. האם אני זכאי לפיצוי ממס רכוש בגין הנזק שנגרם לחפצים? האם יש תקדימים בנושא? אם אני אכן זכאי לפיצוי כלשהו כיצד וממי עליי לדרוש פיצוי שכזה? תודה

    • נזק לרכוש ע"י חבלן
      עו"ד גיל קראוס | 12/05/2009 12:36

      ש' שלום, נסה לפנות בטופס המתאים למס רכוש ובקש שיכירו בנזקים כנזקים שנגרמו עקב פעולה מלחמתית. לעניין תביעת נזיקין נגד המשטרה או כל גורם אחר, הרי שאם הפעולה הייתה סבירה בנסיבות העניין הסיכויים של תביעה זו נמוכים ביותר.