פגיעה באוטובוס

  • פגיעה באוטובוס
    לינוי | 10/05/2009 23:56

    שלום-- לפני זמן מה נפגעתי כנוסעת באוטובוס כאשר נפלתי עקב בלימת פתע. באותו רגע קמתי מהבושה והתישבתי ורק כעבור כמה שעות הרגשתי כאבים ופניתי לבית חולים. אין לי עדים לאירוע והנהג מכחיש וטוען שלא יודע כלום ובצדק כי לא אמרתי לו כלום. חברת הביטוח של האוטובוס דוחה את התביעה כי אין לי כל הוכחה והנהג מכחיש. שאלתי היא האם לוותר על העניין או שיש לי סיכוי לזכות בבית המשפט--אנא עזרתכם

    • פגיעה באוטובוס
      עו"ד יקי רנד | 11/05/2009 08:23

      לא ציינת בשאלתך לפני כמה זמן ארעה התאונה, שכן לחלוף הזמן יש משמעות לצורך הוכחת התביעה. השאלה היא, האם מלבד גרסתך, יש בידיך ראיות נוספות להתקימותו של המקרה, כמו תיעוד רפואי בסמוך לו, עדות ראייה וכיו"ב. במידה וחלף זמן רב, מבלי שיש בידייך ראיה כלשהי, אזי, מדובר בתיק בעייתי, אם כי לא אבוד.

      • תאונה באוטובוס המשךךך
        לינוי | 11/05/2009 10:09

        התאונה היתה לפני 3 חודשים ובמשך חודשיים אני רק מתכתבת עם חברת הביטוח שניסו לברר את נסיבות התאונה--יש לי כמובן מסמכים רפואיים שבכולם מצויין נפילה באוטובוס והיו הרבה אנשים באוטובוס שראו אך אני לא מכירה אותם ולא יכולה להשיג אותם--מה דעתך כעת?יש סיכוי?

        • סיכוי
          גיל | 13/05/2009 10:02

          יש לך סיכוי לא רע הייתי ממליץ לך לפנות לעורך דין