פגיעה מזיקוקים

  • פגיעה מזיקוקים
    איציק | 10/05/2009 21:55

    שלום!! ביום העצמאות נפגעתי מחלקיק של זיקוקי דינור שנכנס לי לעין ופניתי למחרת לקופת חולים ואף לבית חולים. שאלתי היא האם אפשר לתבוע ואת מי-- ואיך אוכל להוכיח את זה אם אין בידי את החלקיק שנכנס לי לעין---תודה לעוזרים

    • פגיעה מזיקוקים
      עו"ד יקי רנד | 11/05/2009 08:20

      בד"כ, זיקוקים ביום העצמאות מופעילים ע"י קבלן חיצוני מטעם העירייה. כדי לתבוע, יש להוכיח רשלנות של מפעיל הזיקוקים ו/או העירייה, ובמקרה שלך "הדבר די מדבר בעד עצמו", מאחר וחלקי זיקוקים לא אמרים לפגוע בקהל הצופים. באשר להוכחת התביעה, תיעוד רפואי בסמוך לאירוע, תמונות של העין, בצירוף עדות ראיה של אדם אשר הבחין במתרחש, יכולה לסייע ואף להספיק.

      • קרה לי אותו המקרה השנה
        נדב | 26/04/2015 08:18

        האם הצלחת לתבוע ומה קיבלת כפיצוי?
        אשמח אם תשתפי אותנו מניסיונך המר בהתנהלות מול החוסר אחריות הזאת