פשרה

  • עזרה בנוגע לפשרה מול חברת ביטוח
    יניב | 10/05/2009 16:56

    שלום רב!!! עברתי לפני חצי שנה תאונה ונפגעתי בצוואר ובגב -לא נשארה נכות כלשהי. ביצעתי 13 טיפולי פיסיותרפיה וכמו כן לא עבדתי במשך 24 יום אשר שולמו לי על חשבון ימי המחלה (מרוויח 5000 נטו בחודש) עורך הדין שלי הודיע לי שחברת הביטוח מוכנה לשלם 8000 שח . שאלתי היא האם הסכום הוא בסדר או שהוא נמוך מידי עקב כך שעברתי 13 טיפולי פיסיותרפיה ולא עבדתי במשך 24 יום ששולמו לי על חשבון ימי המחלה(אבל הפסדתי את הזכות של לימי מחלה בהמשך) אודה על תשובתכם

    • פשרה
      עו"ד יקי רנד | 11/05/2009 08:16

      אסתייג תחילה ואומר כי קשה לתמחר תיק בשלט רחוק ללא הכרת נסיבותיו על בוריין. עם זאת, על פניו, במידה ולא נותרה כל נכות צמיתה, מדובר בהצעה סבירה, אם כי קצת נמוכה.