שמלת כלה פגומה

  • עזרה בבקשה!!!
    לילך | 10/05/2009 10:04

    שלום רב!!! התחתנתי לפני כ 3 חודשים ובערב החתונה ממש בחופה נקרע לי חלק מהשמלה . לאורך כל האירוע סבלתי מהשימלה הקרועה ולא יכלתי להינות מיום חתונתי ובקושי רקדתי עקב כך. שאלתי היא האם יש באפשרותי לתבוע ובאיזה עילה ומאילו הגנות של הנתעת עליי להיזהר--תודה רבה לעוזרים

    • שמלת כלה פגומה
      עו"ד גיל קראוס | 12/05/2009 11:48

      לילך צהריים טובים, במידה והקרע בשמלה נגרם עקב פגם בשמלה ולא עקב מפגעים חיצוניים שנתקלת בהם, בהחלט המקרה עשוי להטיל אחריות על הגורם שממנו נרכשה השמלה. תוכלי להגיש תביעה על עגמת הנפש שנגרמה לך והפורום המתאים לכך הוא בית המשפט לתביעות קטנות.