מכתב דרישה

  • מכתב דרישה לחברת הביטוח
    עו"ד צעיר | 01/05/2009 13:02

    שלום....... איך מנסחים מכתב דרישה לחברת הביטוח בגין תאונת דרכים , ומה הם המסמכים שיש לצרף. אודה מאוד על הפניה לדוגמא. תודה מראש

    • מכתב דרישה
      עו"ד יקי רנד | 03/05/2009 16:09

      לא נהוג בפורום זה, להציג מכתבים לדוגמה, ולשם כך ניתן לפנות לפורום עורכי דין. עם זאת, להלן נתונים חשובים אשר צריכים למצוא מקומם במכתב דרישה ראשוני. עליך למסור פרטיו המלאים של המבוטח. תאור קצר של נסיבות התאונה, תוך ציון פרטי הרכב המבוטח. תאור מצבו הרפואי של המבוטח, בסמוך לאחר התאונה וכיום. מהו הטיפול הרפואי אותו עבר. עליך לציין האם נזקיו של המבוטח נתגבשו, ובמידה וכן, ניתן לדרוש סכום פיצוי כבר במכתב זה, ובמידה ולא, להמתין לפתיחת תביעה ע"י חב' הביטוח, ולהעביר חומר רפואי נוסף בשלב מאוחר יותר. לכל אלו יש לצרף אישור משטרה, רשיון נהיגה תקף ליום התאונה, יפוי כח, וכתב ויתור סודיות רפואית. בהצלחה!