דריסה ממלגזה

  • נדרסתי על ידי מלגזה (תאונת עבודה\תחבורה)
    מילשטיין סטניסלב | 30/04/2009 01:28

    נדרסתי על ידי מלגזה (נהג נסע רוורס)כרגע מאשפז עם נזק בלתי הפיך סכום משואר לתביעה והמלצות למי באמת כדאי להפנות את התיק שלי

    • דריסה ממלגזה
      עו"ד גיל קראוס | 30/04/2009 10:07

      סטניסלב בוקר טוב, ראשית, יש לוודא באיזו מלגזה מדובר בכדי לבדוק שאכן מדובר בתאונת דרכים. בשלב כה מוקדם לאחר פגיעתך, לא ניתן להעריך את סכום התביעה. טרם ידוע מה יהיה מצבך הרפואי הסופי ומה גובה הנכות שתיוותר לך אם בכלל, כמה זמן תעדר מעבודתך, אילו הוצאות ייגרמו לך ורכיבים נוספים אשר מונעים את הערכת סכום התביעה בשלב זה. להמשך טיפול בעניינך, תרגיש טוב!

      • תאונת עבודה \דרכים
        סטניסלב מילשטיין | 30/04/2009 10:51

        בהקשר למלגזה מלגזה חשמלית עד 2.5 טון (לא נאים) האים יש הבדל בין מלגזה חשמלית למלגזה דיזל בעבר עבדתי על שניהם מבחינתי כשהייתי על ההגה אין שום הבדל בין אם הייתי עולה על האדם .....אבל מדובר במלגזה jungurich רגילה עם מזלג קדמי לפי האשרות של הרופאים כנראה אצתרך להיעדר מהעבודה לפחות 8 חודשים אבל הבעיה היא שעם גם הייתי חוזר לעבודה לא נראה לי שאצליח לעמוד בתפקיד. התפקיד דורש הרבה הליכה ועליות על סולומות אנכיים (אהבתי מאוד את עבודתי ) כביכול זה היה עמוד השידרה שלי במשך 5 שנים שעות העבודה שלי היו מ 7 עד19 וההיפך הדילמה הכי קשה זה למי באמת אפשר להעביר את התיק בעיניים "סגורות" כי באמת היה לי ניסיון מר עם "עורך דין" זה באמת יצר אצלי מן פחד "מהם" אז שאלת המיליון היא המלצות לעורכי דין המתעסקים ב תאונות עבודה\כביש .......בתודה מראש אשמח לתגובתכם כל פיסת אינפורמציה בשבילי חיונית מאוד

        • ודרך הגב יש לך אתר מצויין!!!!
          מילשטיין סטניסלב | 30/04/2009 11:05

          ודרך הגב יש לך אתר מצויין!!!!

        • תאונה ממלגזה
          עו"ד גיל קראוס | 30/04/2009 16:42

          על מנת לקבל תשובה מושכלת בנוגע להיות התאונה תאונת דרכים ולהמשך הטיפול בעניינך, עליך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום דיני הנזיקין

          • אני מבולבל (הנדרס)
            מילשטיין סטניסלב | 01/05/2009 17:41

            אז...לאחר שפירסמתי את המודעה קיבלתי ערמות של טלפונים מ עורכי דין מכל הארצנו היפה וכולם כאחד נישמעו בערך כך: סטס אני טוב אני המומחה בדיוק בעיניים האלה זו המומחיות שלי אני יודעה מה לעשות תעביר לי מסמכים תברר את זה ותברר את זה וכו.....הרי שאני בתור "מעסיק" לא כל כך מקבל את מלואה הביטחון וזאת אני יודע מהניסיון העבודה שלי שכאשר אני מראיין אדם לעבודה אני שאול אותו מה ההיתמחות של האדם לדוגמה רתך שאלה הבאה איפה "הקבלות" ניסיון עבודה קודם המלצות וכו...שאלה שלי כזאת למה אף אחד מהם לא הראה לי תיקים דומים (מה רק אני בארץ שקרתה לו תאונה מסוג זה?!) אני זוכר רק מהעיתונים (במקרה שלי זה ynet ) בשנה האחרונה קראו לפחות 5 תאונות מסוג זה בכותרות היו כרמיאל צפת עכו ...והפעם אניhttp://www.hnn.co.il/rss_news_article58102.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3705923,00.html הרי מה שאני רוצה לשמועה מבן אדם רציני וחורץ גורלות זה אבג התעסקתי במיקרה דומה (קבלות) ומהתיק הדומה הוצאתי" x" ש"ח הרי עם את באמת מתמחה בתאונות עבודה אין מצב שלא התעסקתה במקרים דומים תאונות מסוג זה בענף המפעלים קוראים כימעט יום יום וזה באמת קורה כך! כי לפי דעתי ההבדל בין עורך דין לעורך דין זה ה "x" הרי איך אני רואה את התמונה פה זה הכוח של עורך דין ובנתיים הרבה חול ואין מה לאכול . ובנתיים אני שוכב פה (הקופה שלך) עם הרגל המעוות שלי ושורף פה ושורף הנה הרגל שלי היום .....

          • הנדרס המבולבל
            סטניסלב מילשטיין | 01/05/2009 23:36

            אז...לאחר שפירסמתי את המודעה קיבלתי ערמות של טלפונים מ עורכי דין מכל הארצנו היפה וכולם כאחד נישמעו בערך כך: סטס אני טוב אני המומחה בדיוק בעיניים האלה זו המומחיות שלי אני יודעה מה לעשות תעביר לי מסמכים תברר את זה ותברר את זה וכו.....הרי שאני בתור "מעסיק" לא כל כך מקבל את מלואה הביטחון וזאת אני יודע מהניסיון העבודה שלי שכאשר אני מראיין אדם לעבודה אני שאול אותו מה ההיתמחות של האדם לדוגמה רתך שאלה הבאה איפה "הקבלות" ניסיון עבודה קודם המלצות וכו...שאלה שלי כזאת למה אף אחד מהם לא הראה לי תיקים דומים (מה רק אני בארץ שקרתה לו תאונה מסוג זה?!) אני זוכר רק מהעיתונים (במקרה שלי זה ynet ) בשנה האחרונה קראו לפחות 5 תאונות מסוג זה בכותרות היו כרמיאל צפת עכו ...והפעם אניhttp://www.hnn.co.il/rss_news_article58102.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3705923,00.html הרי מה שאני רוצה לשמועה מבן אדם רציני וחורץ גורלות זה אבג התעסקתי במיקרה דומה (קבלות) ומהתיק הדומה הוצאתי" x" ש"ח הרי עם את באמת מתמחה בתאונות עבודה אין מצב שלא התעסקתה במקרים דומים תאונות מסוג זה בענף המפעלים קוראים כימעט יום יום וזה באמת קורה כך! כי לפי דעתי ההבדל בין עורך דין לעורך דין זה ה "x" הרי איך אני רואה את התמונה פה זה הכוח של עורך דין ובנתיים הרבה חול ואין מה לאכול . ובנתיים אני שוכב פה (הקופה שלך) עם הרגל המעוות שלי ושורף פה ושורף הנה הרגל שלי היום