תאונת דרכים באוטובוס

  • תאונת דרכים באוטובוס אגד בחיפה
    רונית | 28/04/2009 22:18

    פניתי לאגד והם אמרו לי שהיות ואין לי עדים למקרה אני לא זכאית לפיצוי ולכל היותר הם מוכנים לתת לי 3,000 ש"ח. ממש מצחיק כי הגשתי נכות לביטוח לאומי ונקבעו לי 10% נכות. הפגיעה הייתה בגיד כתף יד ימין. האם אני צריכה להוכיח כי נגרמה לי תאונת דרכים על ידי אוטובוס, מה השטות הזו.

    • תאונת דרכים באוטובוס
      עו"ד גיל קראוס | 30/04/2009 09:59

      רונית בוקר טוב, כעיקרון, נטל ההוכחה רובץ עלייך להוכיח כי אכן נפגעת בתאונת דרכים באוטובוס. יחד עם זאת, גם אם אין לך עדים למקרה, עדיין ניתן להוכיח את המקרה גם בדרכים אחרות. כמובן שאם אכן נקבעו לך 10% נכות לצמיתות, הפיצוי שמוצע לך אינו ראוי בנסיבות העניין. אני מציע שתפני לעורך דין המתמחה בתחום על מנת שיתחיל בהליכים מול חברת הביטוח של האטובוס.

      • חן חן  לת
        רונית | 30/04/2009 19:18