מעידה במדרכה

  • מעידה במדרכה
    עו"ד שלומי | 26/04/2009 13:51

    ברצוני להעביר לרשות מקומית מכתב דרישה, בטרם פניה לערכאות, לאישה מבוגרת (78) שמעדה במדרכה ונחבלה קשות בפרצופה ובראשה- ללא שברים. עיון בתמונות ובדו"ח מיון מלמדים על המטומות ונפיחות. מה גובה הפיצוי אותו אני יכול לדרוש מהרשות ומנסיון מה גובה הפיצוי שאקבל. בתודה מראש,

    • מעידה במדרכה
      עו"ד יקי רנד | 26/04/2009 20:49

      ברור כי לא נתין לייעץ ולהמליץ על סכום דרישה ללא היכרות מעמיקה עם התשתית העובדתית של המקרה. עם זאת, על פניו, על יסוד הנתונים שמסרת, דומה כי דרישה בשיעור 20,000 ש"ח הנה מספקת, וזאת לצורך סגירה על מחצית הסכום.

    • מעידה במדרכה
      ד.קובי | 26/04/2009 20:51

      לעו"ד שלומי שלום, תאמין לי אין כאן מי שעיין בתיק שאתה מטפל, לכן לא תוכל לקבל חוות דעת לגובה הסכום שתיתבע, וגם לא שופט שיוכל לומר לך מה גובה הפיצוי שתקבל, אתה זה שמטפל בתיק ויודע לחשב את הנזקים ,טיפול צמוד, העזרה לגב' מיום הפגיעה ולעתיד. וכד', בהצלחה.

      • תודה  לת
        עו"ד שלומי | 28/04/2009 08:14

    • מעידה במדרכה
      אילן לביא | 28/04/2009 19:19

      שלום לעו"ד שלומי השאלה שעליך לבחון היא: מה הגורם למעידה במדרכה? האם מדובר בכשל במדרכה כגון: הפרשי גבהים, שברים , העדר תאורה וכד' ולאחר מכן לבדוק בהתאם למידע הנ"ל - האם אפשר להטיל רשלנות כלשהי על המועצה/ העירייה. אנו כמהנדסי בטיחות נוכל לסייע לך בבחינת העניין על סמך תצלומים שתעביר אלינו (ללא תשלום)