הרשמה לאוניברסיטה

  • סנקציה חריפה שמשרד החינוך הטיל עלי
    איתי | 26/04/2009 13:21

    שלום, אני חייל משוחרר שהשלים בגרויות לאחר הצבא, הבגרות האחרונה שניגשתי בחורף 2009 במקצוע 5 יחידות מתמטיקה. התוצאות הגיעו היום ונאמר לי שיש לי חשד להעתקה, מה שלא נכון בכלל מעולם לא ביצעתי שום העתקה כזו או אחרת וגם לא היה לי טעם, בטח שהציון שאני צריך לאוניברסיטה במקצוע הוא לא גבוהה כל כך! הנוהל של משרד החינוך זה הגשת ערעור על הבחינה והעלתה לועדה שתדון בכך בחודשים יולי-אוגוסט, הבעיה היא שאני מקרה מיעוטי שבו אני חייב את הציון לא יאוחר מהחודש הקרוב על מנת להספיק להרשם ללימודים, אין שום פרוצדורה לאנשים כמוני שחייבים את הציון זריז ממשרד החינוך ואני נאלץ לחיות עם התוית של "חשש להעתקה" שגם אינה נכונה וגם הורסת לי את הקבלה לאקדמיה. אין לי מושג מה לעשות אני חסר אונים, מי שאני מדבר איתו מפנה לאחר, אני לא תלמיד תיכון שיש לו את הזמן עכשיו לחכות לועדה שתתכנס ותכריע כך או אחרת, אני חייב את הציון הכי מהר שאפשר, זה הורס לי את כל עתידי כרגע! לדעתכם מה אני יכול לעשות?איך אפשר לזרז את זה כדי לא לפגוע בי ?! תודה רבה מראש

    • הרשמה לאוניברסיטה
      עו"ד יקי רנד | 26/04/2009 20:47

      אינני בטוח שזהו הפורום הנכון עבורך, אולם לעניות דעתי, עליך לפנות בכתב למשרד החינוך, ולהציג ענינך באופן מיטבי ולהבהיר כי גורם הזמן קריטי מבחינתך. יתכן וקיימת ועדת חריגים או פרוצדורה מסוג כזה או אחר אשר תוכל לקדם הטיפול בענינך. כמו כן, יתכן ובמקביל תוכל לפנות לאוניברסיטה כדי לבקש התחשבות, אולם אינני בטוח כי תרצה לשתף אותם בתהליך הלא נעים אשר עובר עליך. בהצלחה !