המתאגרף

  • בחור בן 17 מתאגרף מקצועי היכה את הבן שלי ברחוב
    Avico | 25/04/2009 22:21

    נגשנו למיון ובבדיקות שנעשו התגלתה נפיחות ופגיע בגלגולת ופגיע במיתרי צוור - גב והופנה להמשך טיפול אורטופדי ופיזיוטרפי במשך יומיים לא יכול היה בני ללכת לבית ספר בגלל הכאבים והנפיחות הנער ( המתאגרף המקצועי ) שתקף אותו עשה זאת בגלל שהוא ראה את בני מתווכח עם אחיו על כך שאחיו זורק ביצים מהבנין לעבר העוברים והשבים בינתיים בנוסף לסבל , הבושה והכאבים , יש גם הוצאות כספיות (נסיעה למיון במוית + ביקור במיון ) כ 720 שח מה הדרך המומלצת לטפל במתאגרף מקצועי שפוגע במשהון ברחוב מבלי שיכיר אותו ומבלי שישוחח איתו לפני או אפילו אחרי הארוע תודה אביקו

    • המתאגרף
      ד.קובי | 26/04/2009 12:42

      שלום, קודם הגש תלונה במשטרה על התקיפה לפני שאתה פונה בעניין הכספי.