תשובה

  • פיטורין לא מוצדקים שאלה...
    אלי | 17/04/2009 18:48

    הייתי בראיון לעבודה מסויימת ולא חזרו אלי עם תשובה במשך חודש וחצי המשכתי לחפש עבודה נוספת והתחלתי קורס בחברה אחרת (לא באותו תחום) כמעט סיימתי את הקורס מאוד היתלהבו ממני אך לפתע קיבלתי תשובה ממקום העבודה הראשון שהיתקבלתי לעבודה .מאוד היתלבטתי אך בגלל שהעבודה הזאת היא בתחום שלמדתי אז הלכתי לפגישה עם המנהל של החברה ה1 (כאשר הוא ידע שאני בקורס ) וסגרנו שאני מתחיל הדרכה אצלו.עזבתי את הקורס של החברה ה2 היתנצלתי והתחלתי הדרכה בחברה ה1. זוהי חברה שמתעסקת במשאבי אנוש אז הם היו עסוקים בסידוריי החג של העובדים ולא העבירו לי את ההדרכה כמו שצריך למרות זאת המנהל בא אלי בסוף השבוע והחתים אותי על חוזה של שנתיים.(חוזה אישי שהוא תמיד יכול לפטר אותי) ,זה היה ביום חמישי ובנוסף לזאת בישיבת ההנהלה הוא ציין בפני כולם שאני הבחירה הטובה.ביום א' כשחזרנו לעבודה אמרו ל שאני ממשיך את ההדרכה במקום אחר אחרי שהמנהלת בסניף שהייתי אצלה ציינה שאני לא מוכן עדיין מפאת קוצר הזמן,וביקשה שאבוא בערב חג לכמה שעות .הסכמתי אך ציינתי בפניה שאני צם באותו יום ולכן ייתכן שלא ארגיש טוב.מאותו רגע שהמנהל שמע זאת הוא שינה את התוכניות וביום שני בבוקר פוטרתי בטענה שאני איטי מידיי ולא מספיק.רציתי חוות דעת תודה

    • תשובה
      קובי | 18/04/2009 01:47

      שלום, אתה לקחת סיכון ושיחקת בשני מקומות עבודה, אין לך מה לעשות מאחר והחוזה שחתמת עליו מופיע סעיף שהמנהל יכול לפטר אותך בכול רגע, עצה, ,, חפש לך עבודה אחרת ותתמקד בה בלי לחפש הרפתקאות... (עדיף ציפור אחת ביד מאשר,,,,,,,). תודה

      • קובי, אנא עשה מאמץ לעבות את כותרות התשובות שלך
        מערכת | 19/04/2009 19:10

        קובי שלום, המערכת מודה לך על השתתפותך הפעילה בפורומים השונים, נודה לך באם תסכים לעבות את כותרות התשובה שלך, מעבר למלל: "תשובה", וזאת כדי שהגולשים יגלו עניין בתשובה שכתבת וכדי לגרור שיח נעים ואיכותי. בברכה, צוות האתר

        • לצוות האתר
          ד.קובי | 19/04/2009 20:27

          שימו לב לימים האחרונים.

      • קובי?,,,אתה עורך דין?
        אליהו | 20/04/2009 00:11

        קובי?,,,אתה עורך דין?

    • פיטורין לא מוצדקים
      עו"ד יקי רנד | 21/04/2009 13:16

      פונה יקר, נא הפנה שאלתך לפורום דיני עבודה.