תשובה

  • פגיעה כתוצאה מתאונת דרכים ללא פרטי פוליסה של הפוגע
    הנפגע | 16/04/2009 14:59

    נפגעתי מרכב אחר בהיותי נוהג ברכב שלי.פוניתי לבי"ח וטופלתי שם. קיבלתי מהמשטרה דוח תאונה. בדוח התאונה מצויינים כלי הרכב המעורבים (שלי ושל הנהג השני). שמות הנהגים ומספר הפוליסה שלי. שאלתי: אם אני רוצה לתבוע פיצויים על נזק הגוף שאירע לי, ואין בדוח המשטרה את פרטי הפוליסה של הנהג השני. האם עלי לפנות לקרנית? *הערת מערכת: לקריאה נוספת פיצויים תאונת דרכים

    • תשובה
      קובי | 16/04/2009 22:36

      שלום, אתה מציין כי בדוח המשטרתי יש את הפרטים גם של הרכב הפוגע, עדיף לפנות לעו"ד שיודע איך לטפל טוב במצב זה.

      • אשמח לקבל תשובת עוה"ד של הפורום לשאלתי שלעיל.
        הנפגע | 19/04/2009 14:03

        בכל מקרה, תודה לקובי על נסיונו לעזור.

    • פוליסת חובה
      | עו"ד יקי רנד | 19/04/2009 15:13

      בהנחה ורכבך היה מבוטח בביטוח חובה כדין, הרי שדאגתך ביחס לפוליסת החובה של הנהג הפוגע מיותרת, שכן בכל מקרה, כדי לתבוע את נזקי הגוף שלך, עליך לפנות בתביעה למבטחת רכבך, ולא למבטחת הרכב הפוגע.