תשובה

  • פגיעת חרדה-עופרת יצוקה
    לי | 14/04/2009 09:07

    אנו גרים באשקלון, במהלך מבצע עופרת יצוקה, נפל טיל ליד הבית, אחי נפגע חרדה מאז חייו אינם חיים. אחי סובל רבות ומסתובב בעולמות שונים, אינו מתפקד כלל, נפשית מצבו רק הולך ומחמיר. הוא אף נתקף בחרדה כל אימת שהוא רואה בן מיעוטים הוא טוען שהם תוקפים אותו פיזית והולך להתלונן במשטרה על בני המיעוטים. איננו יודעים אם זה נכון או שרק פרי דמיונו עקב החרדות. התיקים נסגרים במשטרה והוא פונה בתלונות למטה הארצי-למפכ"ל. האם אחי זכאי להיות מוכר כנפגע. לאן עליו לפנות. האם לפנות לביטוח לאומי או למשרד הביטחון. אנא עזרו לנו.

    • תשובה
      קובי | 14/04/2009 10:20

      שלום, לא ציינת האם האח מטופל ע"י פסיכיאטר, כמובן שזה יכול לעזור לו , המוסד שמטפל בנפגעי איבה הוא המוסד לביטוח לאומי.

      • כן, מטופל, תודה לך וחג שמח
        לי | 14/04/2009 12:33

        האם להגיש בקשה לנכות, איזה נכות?

        • המשך
          קובי | 14/04/2009 12:44

          צלמי את כל המסמכים שיש ברשותך,כתבי מכתב מפורט לכול מה שקרה לאח צרפי אותם לבקשה לנכות במוסד לביטוח לאומי באזורך והמתיני לתשובתם,בריאות והצלחה.

          • תודה ושבת שלום
            לי | 16/04/2009 21:54

            עזרת לנו מאוד

            • עזרה משפטית
              דליה | 18/06/2009 15:40

              זה מקרה שדומה מאוד לפסק דין מאוד מפורסם