תשובה

  • עוולת לשון הרע
    אורית | 12/04/2009 16:46

    שלום רב , קרה לאבא שלי מקרה שהוא היה בשופר סל ואחד העובדים צעק עליו בקולי קולות שהוא גנב בקבוקי מים מינרלים מבלי בכלל לברר את הדברים - וברור שהמון אנשים שמעו את זה וזה היה כמובן לא נכון אנחנו רוצים לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות ויש לנו בעיה כי אנחנו יודעים את שם העובד אך לא את כתובתו וצריך לשלוח העתק בכתב התביעה גם אל הנתבע הביתה חברת שופרסל על אף שהיא מודה בכךמ שהמקרה קרה טוענת שבתור מדיניות אינה נוהגל מסור שם או כתובת של העובדים וצרפה על אף שבקשנו ממנה במפורש שלא תעשה כן - תוי קניה כ"פיצוי "- 500 ש"ח אנחנו מעונינים לתבוע את העובדת ואם זה בלתי אפשרי את החברה ) 1) לאיזה גורמים עלינו לפנות ע"מ לקבל את כתובת העובדת? 2) במידה והדבר לא יעלה בידינו האם אפשר להגיש בבית משפט לתביעות קטנות את התביעה ישירות נגד שופרסל ? תודה

    • תשובה
      קובי | 12/04/2009 19:16

      שלום, כמו שהסברת יפה את המקרה, העובדת בסופר היא באחריות הסופר עצמו, בואי נחשוב!. אילו תגישי תביעה לעובדת על איזה פיצוי חשבת שתוכלי לקבל, אני לא חושב שבית המשפט יפצה אותך על העוול שנגרם לאביך יותר ממה שקיבלת מהסופר. בכול זאת אם ברצונך לתבוע, הגישי את התביעה נגד הסופר בצירוף שמה של העובדת. בהצלחה.