אשמח לתשובה

  • שירת קריוקי בווליום גבוה מאוד משכנים
    אנה | 05/04/2009 15:39

    אני ועד בית בבנין משותף בנשר בן 8 קומות, אני גר בקומה 7. בקומה 6 יש 2 דירות של חובבי קריוקי ששרים בעוצמה גבוהה מאוד במיקרופון, עד כדי כך שאני שומע אותם שרים אצלי בדירה. ועושים זאת בתדירות גבוהה - כמה פעמים בשבוע במשך כמה שעות, פעם דירה אחת ופעם דירה שנייה. מצב זה מטריד את הדירות הסמוכות בקומה 6, דירות בקומה מעל ודירות בקומה מתחת. לצערי לאחר בקשות רבות להנמיך את עוצמת השירה המצב לא משתנה. במשטרה שלחו אותי לאיכות סביבה, כי משטרה לא מטפלת בשעות שהן לא 14-16 ואחרי 23, ואילו באיגוד ערים איכות הסביבה יחידה למניעת רעש לא יכולים לעזור לי, כי אני פרטי ולא עסק. אודה אם תוכלו להגיד לי אם אני יכול לתבוע אותם איכשהו? האם תיעודים בוידאו של עוצמת רעש בזמן שהם שרים (בתוך דירתי ,ליד דלת דירתם ובפרוזדור הבנין) יכולים להיות קבילים כראיות נגדם?

    • אשמח לתשובה
      אנה | 07/04/2009 10:16

      שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים. במידה ולא - אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים..

    • רעש מטריד
      | עו"ד יקי רנד | 07/04/2009 18:12

      כעולה מהמתואר על ידך, שירת הקריוקי הרועשת, מהווה מטרד של ממש. במידה ומדובר בפעילות חריגה אשר מסבה לך ולשכניך אי נוחות רבה, אזי, בהחלט יש מקום לשקול הפסקת המטרד באמצעים משפטיים. לעזרה נוספת, נסה פניה במסלול היעוץ האישי.