משה שלום

  • חישוב נזק
    משה | 19/03/2009 12:46

    שלום לכולם, השאלה שלי היא כזו, בתביעה שהוגשה פורטו נזקים בכלליות, ואח"כ נקבע כי הצדדים יגישו תחשיבים של הנזק. האם התחשיבים יכולים לכלול נזקים נוספים שלא פורטו בתביעה (למרות שהיו ידועים באותו מועד). תודה

    • משה שלום
      קובי | 22/03/2009 21:25

      משה, כל מסמך המוכיח כי הכן נגרם לך נזק תוכל להגיש לבית המשפט ויתקבל, רק שתדע, השופטים לא אוהבים תובע שמנפח נזקים, לכן תגיש רק מה שבאמת גרם לך נזק ושאותו אתה יכול להוכיח.