ללמד לקח את הנערים

  • הכאת קטין
    אפרת | 24/02/2009 18:48

    לפני כמה חודשים הציקו לבני ילדים מבי"ס הוא התקוטט איתם ובמהלך האירועים ספג פנס בעין,האירועים לא נרגעו ובאחד מן הימים כששב מחוג תקפו אותו 4 נערים בני גילו (14) הוא חשש להחזיר שכן אחד מהם עבריין בעל רקע שמסתובב עם נשק קר (לטענת הבן), הוא חזר הבייתה בוכה ונסער, בעלי הבין במה מדובר ירד למטה מצא שניים מן הילדים וסטר לאחד מהם. ביום למחרת הוא התבקש להגיע לתחנת המשטרה בתואנה של תקיפת קטין (אותו נער ניגש לבי"ח בטענה שנפגע באוזנו ושוחרר באותו יום) השוטר טען "יש לך דקה להזמין עו"ד " וכשזה לא קרה הוא נחקר. לא מכבר הגיע אלינו מכתב ובו הודעה שפרטי החקירה הועברו לבית הדין בתל אביב (ואנו מתגוררים בשפלה). האם ישנה הערכה או שידוע למישהוו תקדים כלשהו בנושא שכזה?

    • ללמד לקח את הנערים
      נוגה | 26/02/2009 13:49

      אם בעלך הודה שסטר לנער אזי יוגש כתב אישום. אם לא הודה אז יש סיכוי שיסגרו את התיק אם אין עדים אחרים לסטירה. בכל מקרה העונש לא יהיה יותר מעל תנאי.וזה מספיק לא נעים לאדם נורמטיבי. אני מציעה לך להגיש תלונה מקבילה במשטרה נגד הנערים מכיוון שהם הם הפושעים. אלימות נוער היא עילה לפתיחת הליכים משפטיים נגד הנערים. לפחות כך הם ילמדו לקח ובעלך לא צריך לסבול לבד.

      • אני יודעת
        אפרת | 27/02/2009 10:30

        קודם כל תודה על התמיכה. אבל אין מה לעשות במדינה הזאת נערים חוליגנים מנצלים את החוק לטובתם ויודעים להשתמש בו או לעבור עליו כשמתאים להם. כנגד זה אין מה לעשות החוק איתם,ובכל זאת אני חוששת מקנס כספי גבוה ואף חמור מכך.

        • מבינה אותך
          נוגה | 03/03/2009 10:13

          אל תתדאגי מקנס כספי גבוה אלא שיורשע ויכתב לו שורה בתעודת היושר שלו.וכמובן הוצאות העו"ד. כל הסיטואציה היא לא נעימה ביחוד שנערים בגיל 15 הם כבר יותר חזקים מגבר בן 40 ובהחלט צריך לבטל את סעיף חסרי הישע מגיל 13 כי הם כבר לא. יש להם כוח ואין להם מוח. בעלך לא אשם ,החוק דפוק!