רשלנות מעביד שגרמה למוות

  • גיטה בר
    גיטה בר | 17/02/2009 22:25

    בעלי ז"ל עבד בחברה של זיפות וסיוד גגות.בעלי ניפטר ממחלת סרטן עקב שעבד במקומות שהם בעל אחוזי קרינה גבוהים.אני חיה רק מקיצבת שארים נוסף לכך בעל העסק לא נתן פיצויים והשאיר אותי עם ידיים "ריקות" וברשותי כול תלושי משכורותין וכול מיכתבי הטיפולים של הבית חולים .שאלתי היא האם שווה לי לקחת עורךדין שיטפל בתיק זה ואם כדאי בכל. דרך אגב שהוא היה חי תוך כדי עם נשיאת המחלה קיבלתי קיצבת נכות . האם זה ניחשב כתאונת עבודה גם. חייבת תשובה והמלצה דחופה בבקשה .נ.ב עבר כבר 5 שנים מאז שניפטר בעלי .האם חל חוק היתישנות גם . תודה רבה על התשובה בקשה .

    • רשלנות מעביד שגרמה למוות
      עו"ד גיא כהן | 19/02/2009 08:31

      שלום גיטה. צר לי על אובדנך הכבד. לדעתי חובה עלייך להיוועץ בעו"ד הבקיא בתחום הרשלנות והנזיקין. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות תוכלי להיעזר בייעוץ אישי. בכל מקרה לשאלתך, התיישנות חלה כעבור שבע שנים. כל טוב.